I WANT IT SO MUCH! =D

Assalamaualaikum readers..

hye yaaw!oke,lame xupdate entry..hikhik2..M besa suda mari..huhu..bersawang abeh da nie..hahah!BAJET cam ade je yg nk bukak blok ni.. =p..oke stop merapu!~~haha


korang nak taw tak..i craving giler kat satu benda ni..haa..nak sangat2..huhu..memangla kalau korang tgk rasa macam membazir jer beli benda ni,xperlu pon..bla bla bla....BUT! kerana minat yg mendalam..I DO REALLY WANT IT SO MUCH! haha..nk taw??jom!




haa..benda ni laa yg i nk sgt3..huhu..GEDIK KAN AKU?so what?pakai duit korang ke??oke, stop it.! how to get it??oke, i br je order pada seseorang nie..nt da sampai barang ni, i akan shows pada korang pada sape i beli palette ni oke..so, see on the entry..traaa!!

peace yaaww!

AKU MEMANG GEDIK, SO WHAT?AKU TAK USIK DUIT KORANG LAA.!

6 comments:

  1. eyeshadow....gila2!!!...minat juge...

    ReplyDelete
  2. ain: kan?? k.uda nga sabar menanti org tu pos palette tuh..hahaa..pasni menggedik sakan laa..heheh.. :P

    ReplyDelete
  3. mira: haha..wait for th next entry! :D

    ReplyDelete
  4. eh2.. nak jugak lar.. jom beli :D

    ReplyDelete